torstai 10. elokuuta 2017

SEKALAISIA DISNEY -LÖYTÖJÄ

Kokosin tähän postaukseen puolen vuoden ajalta kaikenlaisia sekalaisia ostoksia, joiden esittely omissa erillisissä postauksissaan tuntuisia vähän hassulta. Kaikki postauksen ihanuudet löytyivät tuttuun tapaan eBayn apajilta. Luvassa on jälleen aikamoinen kuvapläjäys!Tokyo Disneyland Natsu Matsuri 2017 -muovitaskusetti. 

Setissä on kaikenkaikkiaan kuusi muovitaskua, mistä syystä valitsin kuvattavaksi vain nämä kolme suosikkiani. Jokaisessa taskussa on näet eri kuvat molemmin puolin. Pirteän värikkäät muovitaskut piristävät kyllä tulevaa syksyä kun lähden taas opiskelemaan! Se olikin loistava tekosyy näiden ostamiseen! ;D

 * * * * *


Vuosi 2013 oli käärmeen vuosi ja täten Viidakkokirjasta tuttu intianpyton Kaa pääsi ihan paraatipaikalle uuden vuoden tuotteissa. Disneyllä ei muuten ole kovin montaa käärmehahmoa. Robin Hoodin Sir Hiss taitaa Kaan ohella olla ainut, vai tuleeko jollekulle lukijoista muita mieleen?

Ihanat peltirasiat ovat aina tervetulleita kokoelmaani ja niitä löytyykin jo useampi.
Rasia oli postauksen ehkä paras löytö! Se maksoi postikuluineen yhteensä vain hieman yli kymmenen euroa. Luonnollisesti rasia saapui luokseni tyhjänä! Sisältö kun olisi ollut neljä vuotta vanhaa. :')

* * * * *


Pumba sai kunnian toimia maskottina vuoden 2007 teematuotteissa. Kukas muukaan olisi yhtä sopiva  villisian vuoden maskotiksi kuin itse Herra Sika!

Kiiltäväpintaisista ja kohokuviollisista tarroista oli aika vaikea saada tarkkaa kuvaa mutta toivottavasti niistä saa edes jotain selkoa! Hahmot juhlistavat niissä Tokyo DisneySEAn 5. juhlavuotta. Tarroissa ovat edustettuina myös puiston eri alueet, joista kuvassa näkyy neljä; Lost River Delta, Arabian Coast, Port Discovery sekä American Waterfront.

Molemmat tarra-arkit ovat yli 10 vuotta vanhoja sillä villisian vuosi oli viimeksi 2007 ja Tokyo DisneySEA täytti 15 vuotta juuri viime vuonna! Tarrat ovat säilyneet pitkään käyttämättöminä jonkun kokoelmassa ja näin tulee jatkumaan minunkin kohdallani. :) En koskaan raaski liimata hienoja tarroja mihinkään!

* * * * *Nämä kaksi suloista mukia ovat alunperin kotoisin Japanin Disney Storesta. Kaunottaren ja Kulkurin pentuja näkee oheistuotteissa hyvin harvoin!
Tuo "Lady and Tramp" ilman the-sanaa huolestutti ensin hieman mutta sama teksti oli myös Japanin Disney Storen sivuilla myydyssä mukissa, joten muki on kyllä ehta tuote.

Mukit ovat suurinpiirtein Muumi-mukien kokoisia eli noin 3 desilitran vetoisuusluokkaa.


* * * * * * *

4 kommenttia:

 1. Mahtavan tyylikkäitä löytöjä! Ebay osaa kyllä olla silloin tällöin oikea aarreaitta.

  Silmääni pistivät erityisesti Bambi- ja Kaunotar ja Kulkuri -mukit sekä tietysti Pumba-maskottitarrat! Horoskooppien näkyminen Disney-tuotteissa on minusta todella hauska idea, varsinkin kun mukana on tuttuja hahmoja edustamassa. Ja onpa tosiaan mukava nähdä Kaunottaren pentuja oheistuotteissa! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarrat ovat kyllä ihan huippulöytö enkä hetkeäkään epäröinyt niiden ostamista!
   Ja mukeja olisi ollut saatavilla useampikin mutta eBayssä niitä en ole vähään aikaan nähnyt D: Hieman harmittaa etten ostanut samanlaista esim. Arielin ja kumppanien kera!

   Poista
 2. Ompa hienoja tuotteita. Hauska että noissa Tokio Disney Resort tuotteissa on tuo Japani teemana niin hyvin esillä, on todella kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Olen aivan ihastunut Disney-hahmoihin japanilaisiin vaatteisiin sonnustautuneina :D

   Poista