lauantai 5. elokuuta 2017

KESÄN DISNEY STORE - TILAUS

Ehdin viime DS -tilausta esitellessä huokaisemaan helpotuksesta että tilaus pysyi pienenä mutta kyllähän se lopulta taas 'kostautui'. :'D Teinpäs nimittäin uuden tilauksen vain muutamia viikkoja myöhemmin. Tilauksen tuotteet ovatkin joutuneet odottelemaan esittelyä muutaman tovin.

Jouduin käyttämään vanhaa boksia kuvausrekvisiittana kun tämänkertainen tilaus saapui muovipussiin pakattuna. Muuten kyllä ymmärrän että tilaukset, jotka sisältävät vain ei-särkyviä (tai muuten ei niin helposti hajoavia) tuotteita lähetetään pehmeässä pakkauksessa mutta pehmot voivat matkan aikana jäädä puristuksiin ja mennä ikävästi lyttyyn tai muulla tavoin vahingoittua. Onneksi näin ei kuitenkaan käynyt vaan pehmot pääsivät turvallisesti perille!
Bambi - ja Kukka -pehmot ovat todella suloiset ja valmistettu erityisen pehmeästä materiaalista. Näitä pehmoja on mahdoton vastustaa! Vaikka pehmot itse selvisivätkin ehjin nahoin perille on Bambin lappu onnistunut taittumaan ja se hieman harmittaa. Kuvasta se ei tosin käy kovin selvästi ilmi.

Ihmettelen miksei Rumpalista ainakaan toistaiseksi ole tehty samantapaista pehmoa mutta ehkäpä joskus myöhemmin sellainenkin tulee myyntiin. Haluaisin ehdottomasti kolmikon kokoon mutta nyt myynnissä oleva Rumpali-pehmo ei ihan sovi joukkoon.

* * * * *


Myös Tsum Tsum -kokoelmani sai lisävahvistuksia pienen tauon jälkeen kahden tsumin voimin.
Hiljattain myyntiin tulleesta Prinsessa Ruusunen -kokoelmasta valitsin Prinssi Philipin vaatteisiin sonnustautuneen pöllön sekä Pahattaren korppiapurin, Diablon. Kuvat eivät tee tälle kaksikolle oikeutta sillä ne näyttävät paljon paremmilta 'luonnossa'!

Tsum Tsumien laput ovat muuttaneet ulkonäköään. Harmikseni tuo pehmoihin kiinni ommeltu lappunen on edelleen kilometrin pituinen. Saisivat kyllä ottaa Japanin Disney Storelta mallia ja pienentää lappuja ihan reilulla kädellä. Se näet iskee ikävästi keräilijän silmään, etenkin kun pehmo itse on niin pikkuruinen. :/

* * * * *

Siinä olikin tämänkertainen Disney Store -tilaukseni!  Uusia DS-paketteja ei tällä hetkellä ole matkalla eikä uusia tilauksia suunnitteilla mutta eiköhän sitä taas jossain vaiheessa eksytä 'väärille poluille'! Toivottavasti ei nyt ainakaan vähään aikaan. :')

* * * * * * *

2 kommenttia:

 1. Ah, mikä tilaus täynnä suloisuutta! Bambi ja Kukka ovat kyllä kovin söpöjä ja niiden korvissa olevat laput ovat erityismaininnan arvoiset. Kiva, että Disney jaksaa nykyään panostaa lappuihinkin! Jokuhan vuosi sitten ainakin Amerikassa tägit olivat vain pieniä valkoisia neliöitä, joissa oli tyyliin pelkkä hinta (tosin ne olivat kierrätettyjä!).

  Niin, ja sitten nuo tsumien pesulaput... :D En kyllä millään tajua, miksi niihin pitää tunkea kaiken maailman DS-kauppojen osoitteet, tosiaan saisivat ottaa Japanista mallia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksilöidyt laput ovat kyllä kaivattu lisä pehmoihin. Etenkin kun niitä ei aio leikata irti. Myös hahmon nimi on hauska lisä!
   Omassa Rajah-pehmossa oli muuten kyseinen neliölappunen! Onkin ainut lappu jonka olen leikannut irti sillä se oli kiinni oikein paraatipaikalla pehmon rintamuksessa. Lapussa tosiaan luki vain Disney Collection sekä hinta, joka tosin oli repäisty irti.

   Ja osoitetiedot on kyllä aivan turha listata pesulappuun kun kyseisen tiedon saa nykyaikana käsiinsä ihan muutaman näppäimen painalluksella! Ja huvittavaa kyllä kuinka myös Japanin Disney Store on listattu vaikka siellä ei edes myydä näitä tsumeja vaan niitä pikkulappuisia :'D

   Poista