maanantai 21. elokuuta 2017

AROUND THE TSUM TSUM WORLD

Keräilen erilaisia Mikki & Minni -tsumeja ja tämän vuoden tammikuun ensimmäisenä Tsum Tsum Tuesday:nä julkaistiin koko joukko Mikki & Minni tsum tsum-settejä Aristokatit -setin lisäksi. Aiheena olivat eri valtiot ja kaupungit Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Minun piti itse asiassa julkaista postaus ostoksistani heti paketin saavuttua perille mutta se jotenkin jäi ja lopulta unohtui kokonaan!

Alunperin ei ollut tarkoitus ostaa muuta kuin Aristokatit -setti mutta minkäs sitä keräilijän luonteelleen mahtaa! Ostoskoriin eksyivät myös London -, New York - sekä Hawaii -tsumit eli kaikista teema-seteistä mieluisimmat! Laatikot ovat itsessään niin suloiset että tsumit kelpaa laittaa näytille ihan bokseineen päivineen. En siis suinkaan ole liian laiska ottaakseni tsumeja ulos laatikoistaan kuvausta varten! :'DMuutaman vuoden takaisella Lontoon-matkallani ajattelin ostavani Disney Storesta matkamuistoksi Lontoo-teemaiset Mikki -ja Minni -pehmot mutta rajallinen tila matkalaukussa luonnollisestikin rajoitti hankintojen tekemistä. Nyt sain kyseiset pehmot ikäänkuin minikoossa. Asutkin ovat melkein samanlaiset. Iso Mikki -pehmo on vain Towerin vartijan Beefeater:in asussa ja tsum tsum Mikki taas Buckinghamin palatsin vartijan univormussa. Minni on ansaitusti itse kuningatar!

* * * * *Mikki omena-asussaan on aivan mielettömän suloinen! Voiko sitä muka vastustaa?


Kokoelmastani löytyi jo ennestään New York -teemaiset tsumit. Toisin kuin ylläesittelemiäni settejä, näitä tsumeja myydään eksklusiivisesti vain Times Square:n Disney Storessa. Sain siis turvautua eBay:n apuun niiden hankinnassa.

Nuo New York -setit sulautuvat hauskasti yhteen kun toisessa setissä Mikillä on yllään ikoninen I ❤ NY -paita ja toisessa taas Minni on sonnustautunut kyseiseen paitaan! Omena -Mikki ja Vapaudenpatsas -Minni taas kuvastavat kaupungin kuuluisimpia tunnuksia. I  NY -tsumeilla on kummallakin vatsapuolella tarra, joka osoittaa tsumien olevan virallisia I   NY -tuotteita.

* * * * *


Havaiji kuuluu ehdottomiin unelmamatkakohteisiini, joten setti oli ihan must-ostos. Kesäisten ja värikkäiden tsumien kanssa voi fiilistellä loppukesän tunnelmaa. En tule koskaan olemaan valmis syksyyn tai talveen! ):Kokoelmaani oli päätynyt ennestään myös Havaiji-teemaiset Mikki ja Minni! NY -tsumien tapaan nämä ovat vastaavasti exclusive -tuotteita Havaijin pääkaupungin Honolulun Disney Storessa. Ja nämäkin sain omakseni eBay:n välityksellä.Mikin ja Minnin lisäksi vanhempaan Hawaii -settiin kuuluu myös... no kukas muukaan kuin Stitch! Mikillä ja Stitchillä on kummallakin hauskana yksityiskohtana pieni ukulele mukanaan!

Stitchillä ja Minnillä on kaulassaan perinteiset temppelipuun kukista tehdyt lei't, ja Mikillä taas kukui-pähkinöistä valmistettu kaulakoru.


* * * * * * *

1 kommentti:

  1. Voi ihana minkälaisia tsumeja olet hankkinut! Nuo Hawaiji-settiin kuuluvat hiiret (ja Stitch!) ovat erityisen söpöjä!

    VastaaPoista