sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

TANABATA 2-0-1-7

Kuten jo viime postauksessa vihjailinkin (ja viimeistään otsikosta voi päätellä), käsittelee tämänkertainen postaus kuluvan vuoden Tanabata Days -ihanuuksia Tokyo Disney Resortista.


Altair (Hikoboshi) ja Vega (Orihime).
Tarinan mukaan Linnunradan erottamat rakastavaiset Altair ja Vega voivat tavata vain kerran vuodessa; kuukalenterin seitsemännen kuukauden seitsemäntenä päivänä. Japanissa tuolloin vietettävä Tanabata juhlistaa näiden rakastavaisten kohtaamista.

Vuotuisten Tanabata Days ja New Year -avaimenperien ostaminen on muodostunut jo perinteeksi keräilyharrastukseni parissa ja odotan aina innolla uusien ilmestymistä. Tanabata -avaimenperiä ehtinyt kerääntyä jo neljän vuoden ajalta.

* * * * *
Myös peltirasiakokoelmani sai uuden jäsenen, ja se upea jäsen onkin! Rasian kuvituksessa on paneuduttu Tanabatan merkittävimpään perinteeseen; toiveiden tekemiseen. Toiveita kirjoitetaan erimuotoisiin paperikoristeisiin ja ripustetaan toivomuspuuhun. Koristeen muodolla on oma merkityksensä. Esimerkiksi rasiassakin näkyvällä kimonon-muotoisella koristeella voi toivoa parempaa ompelutaitoa.

* * * * *

Sokerina pohjalla ostosten mukana tullut upea Tokyo Disney SEAn 15. juhlavuoden huipennusta julistava muovipussi! Keräilen myös Disney -muovipusseja joten innostun Tokyo Disney Resort:in pusseista lähes yhtä paljon kuin itse ostoksista. On aina mukavaa että myyjät laittavat niitä paketteihin mukaan!

* * * * * * *

Vaikka kuukausi vaihtuukin vasta tiistaina, päätin julkaista kalenterisivun hyvissä ajoin. Minun viimeinen kesälomakuukauteni pyörähtää käyntiin vedenalaisissa tunnelmissa!


HYVÄÄ (pian alkavaa) ELOKUUTA !


* * * * * * *


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti