perjantai 7. heinäkuuta 2017

"HAKUNA MATATA!"

Jokin aika sitten katselin jälleen Disney haul -videoita ja eräs Disney World -kävijä esitteli videossaan tämän aivan mahtavan mukin. Stoppasin videon välittömästi ja suuntasin eBayn puolelle etsimään mukia. Onnekseni niitä oli myynnissä muutama kappale ja minäkin onnistuin saamaan omani!Muki ei ole Disney World exclusive, joten sitä saattaa löytää myös muista Disney-puistoista!


HAKUNA MATATA ! 

* * * * *

Heinäkuu pyörähti käyntiin taivaankannen sydänkäpysten Altairin (Mikki) ja Vegan (Minni) parissa. Menossa mukana myös hieman harvemmin nähty pariskunta Bernard ja Bianca! :) Tämä kalenterisivu on aiheeltaan ja väreiltään ehdoton suosikkini koko kalenterista! Ensi postauksessa esittelenkin kyseiseen aiheeseen liittyviä ihanuuksia!


* * * * *

HYVÄÄ HEINÄKUUTA !


* * * * * * *

2 kommenttia:

 1. Aaa, miten onnekas oletkaan jos olet löytänyt ko. mukin ostokelpoiseen hintaan!! Aina kun minä olen tuota katsellut, on hintaa ollut ainakin 20e ja siihen päälle vielä samanhintaiset postit... Muki kiinnittää kyllä heti huomion, se on ihana! Ja kohokuviot ovat aina pelkkää plussaa.

  Jos sopii kysyä, paljollako suunnilleen sait napattua mukin itsellesi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maksoin mukista päälle 30 euroa. Siihenkin hintaan sai kyllä tarkkaan harkita :'D Mutta onneksi en jäänyt tapani mukaan jahkailemaan vaan tartuin tilaisuuteen!

   Poista